guys, if you are here, do follow me. i really appreciate ~ Thank You people ;)

Thursday, March 2

Long time no see

Hi ,
Dah lama tak menaip dekat blog ni, kalau dulu apa pun story mesti nak juga taip kat blog. Now? Hee dekat story ig, whatsapp . Teknologi skrg makin berkembang. Alhamdulillah even dah macam2 ada ni still bersyukur. Actually ada good news hee.Start next week dah nak buat delivery food. Hahaha bunyi macam kelakar and a few friends macam, eh zatie pandai masak ke. Sedap ke. Okay diri sendiri tak boleh nak cakap apa, boleh cakap. Nanti rasa la dulu, sedap ke tak boleh komen and boleh kita improve. Now tgh cuba siapkan proposal untuk next step. Bila ada partner yang minat benda sama ni, alhamdulillah easy to me for the next step. 


Sunday, May 22

Dahlia store


For raya, boleh buka page dahlia boutique studio or instagram. Sales for raya pun ada. Thanks 😘

Tuesday, January 12

Meet girlfriend

Assalamualaikum,

Tengah malam lah baru datang mood nak menaip bagai, bak kata mama daripada kau beli novel baik kau buat novel sendiri. Hamboi mama, idea tu kena cari mama. Hahaha. Sebenarnya kita terjumpa kawan baik, dah lama tak jumpa. last jumpa tak ingat bila, tapi skrg fey. Ya nama dia fey, fey dah ada husband and son. Son? Haha haziq namanya, skrg tengah aktif berjalan. Pantang nampak toys tapi nampak kasut pun dia cakap toys. Ikut perangai fey agaknya kan haha

Alhamdulillah, bila dapat jumpa fey mcm2 story. Eh bukan gossip eh, ini sembang mak mak haha. Soon fey katanya nak anak perempuan, 5 tahun lagi. Haha doa ku dapat anak perempuan yg comel mcm abgnya haziq. Ending sebelum tidur, okey belanja gambar okey. Happy view 🐙