guys, if you are here, do follow me. i really appreciate ~ Thank You people ;)

Tuesday, January 12

Meet girlfriend

Assalamualaikum,

Tengah malam lah baru datang mood nak menaip bagai, bak kata mama daripada kau beli novel baik kau buat novel sendiri. Hamboi mama, idea tu kena cari mama. Hahaha. Sebenarnya kita terjumpa kawan baik, dah lama tak jumpa. last jumpa tak ingat bila, tapi skrg fey. Ya nama dia fey, fey dah ada husband and son. Son? Haha haziq namanya, skrg tengah aktif berjalan. Pantang nampak toys tapi nampak kasut pun dia cakap toys. Ikut perangai fey agaknya kan haha

Alhamdulillah, bila dapat jumpa fey mcm2 story. Eh bukan gossip eh, ini sembang mak mak haha. Soon fey katanya nak anak perempuan, 5 tahun lagi. Haha doa ku dapat anak perempuan yg comel mcm abgnya haziq. Ending sebelum tidur, okey belanja gambar okey. Happy view 🐙


No comments:

Post a Comment