guys, if you are here, do follow me. i really appreciate ~ Thank You people ;)

Thursday, January 7

Sambungan permulaan tahun baru

Assalamualaikum

Okey kita sambung. Dengan senang hati, zatie nak share sepanjang zatie kerja dengan adidas. Well, itu pertama kalinya zatie as retail and i love it. Kisahnya, first masuk, soalan pertama yang zatie suara kan adalah ' Eh zatie sorang je perempuan? ' . Akward juga la bila semua lelaki, tapi lelama alhamdulillah dengan jayanya selesa dengan mereka even asyik kena bahan je kan. Hahaha itu dah memang kenakalan mereka mungkin.

Farid, sic paling muda. First masuk dulu ingatkan umur 27 haha ops sorry farid, yeahh umurnya 20. Eh jap, this year 21 maybe. Hahaha. Kkk sambung. Dia sangat bagus bab kerja, even hantu bahan tapi hati dia still ada taman, i know that. Thanks to him la banyak ajar zatie how to handle women side.

Kalau nak cerita semua geng adidas memang akan panjang la kan, so saja nak tambah lagi cerita. Area manager yang diorang kata singa tapi boleh lah haha. Kak ina, seorang yang baik hati sebenarnya. Garang ya tapi kalau kita pandai amik hati dia inshaa Allah you can handle it.

Geng adidas, fadh syakir robin ejoy daniel bond datu eddy ad loqman marwan putra dan lain lain. Thanks sebab banyak bagi tunjuk ajar. Btw zatie pandai mop since kerja dengan adidas la. Ya akuinya memang dulu tak pandai, sekarang nak suh mop satu rumah pun dah boleh handle. Ecece haha.

Okey kita belanja gambar geng adidas, bye



No comments:

Post a Comment