guys, if you are here, do follow me. i really appreciate ~ Thank You people ;)

Thursday, March 2

Long time no see

Hi ,
Dah lama tak menaip dekat blog ni, kalau dulu apa pun story mesti nak juga taip kat blog. Now? Hee dekat story ig, whatsapp . Teknologi skrg makin berkembang. Alhamdulillah even dah macam2 ada ni still bersyukur. Actually ada good news hee.Start next week dah nak buat delivery food. Hahaha bunyi macam kelakar and a few friends macam, eh zatie pandai masak ke. Sedap ke. Okay diri sendiri tak boleh nak cakap apa, boleh cakap. Nanti rasa la dulu, sedap ke tak boleh komen and boleh kita improve. Now tgh cuba siapkan proposal untuk next step. Bila ada partner yang minat benda sama ni, alhamdulillah easy to me for the next step. 


No comments:

Post a Comment